Vanavond op TV / 30 juni

RDJ134 30 juni 2010 om 16:21 uur

Op deze woensdag kan je goed gaan zitten voor drie hele sterke films, want wie van de nobele bokssport houdt kan de aankomende dagen zijn hart op. Want Nederland 3 zal een aantal hele vette boksfilms uit gaan zenden, maar goed; dit is wat er vanavond op TV te zien is:

1: Om 20:20 laat de altijd frisse prins Will Smith zien dat hij meer kan dan de lolbroek uithangen, want in Ali uit 2001 kruipt hij in de rol van de legendarische bokser Muhammad Ali. Zeer indrukwekkende film, die je gezien moet hebben.



2: Wie geen zin heeft in boksfilms kan om 20:30 terecht op Net5 voor de romantische fantasyfilm The Lake House (2006). Daarin zien we hoe Sandra Bullock en Keanu Reeves met elkaar via een brievenbus schrijven, alleen zit er een tijdsverschil van enkele jaren tussen beiden. Het is een zeer interessante film die leuk speelt met tijd paradoxen en een vleugje romantiek.



3: Zoals ik al zei: Nederland 3 gaat de komende dagen een aantal boksfilms uitzenden, en om 23:05 kan je gaan kijken naar het waargebeurde Cinderella Man (2005). Waarin Russell Crowe (die in het echte leven ook graag mensen slaat) de rol van Jim Braddock speelt. Een bokser die tijdens de grote Amerikaanse depressie met boksen mensen weer hoop gaf, want deze legende vocht door.

Reageer