Vanavond op TV / 3 juli

RDJ134 3 juli 2010 om 16:29 uur

Op deze warme zaterdag avond zijn er een shitload een goede films op de Nederlandse TV te zien, en daarom was het ook heel moeilijk om een tip van de dag te geven. Maar na veel overwegen is het toch A Bronx Tale geworden, vanwege de sfeer en maffia vibe.

1: 20:00 is de tijd dat RTL 7 het drama A Bronx Tale uit 1993 uitzend, en voor de verandering speelt Robert de Niro deze keer niet een maffiose maar een hardwerkende bus chauffeur die probeert te voorkomen dat zijn 17 jarige zoon in dat milieu afzakt.



2: Wie niet zit te wachten op maffia drama, kan om 20:10 afstemmen op RTL 5 voor het bijna tijdloze hippe Cruel Intension (1999), waarin een stiefbroer en zus graag de mensen uit hun omgeving manipuleren. Deze film is legendarisch vanwege de scéne waarin Sarah Michelle Gellar en Selma Blair aan het tong worstelen zijn. En deze kan je in de onderstaande video zien. Oja als je blijft zitten na de aftiteling kan je nog het zeer slechte tweede deel zien.



3: 22:20 zand RLT 7 thriller House of 9 (2005) uit, waarin een aantal vreemde mensen worden ontvoerd en ontwaken in villa. De regels is simpel er komt er maar één levend uit. Mocht je deze film diggen dan kan je in het download circuit de serie Persons Unknown downloaden, deze heeft een zelfde principe.



4: Mocht je geen zin hebben in de eerder genoemde films, dan kan je om 23:30 op Veronica de lach of ik schiet film The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) zien. Deze film is legendarisch, en je moet wel een grote zuurpruim zijn om op zien minst niet één keer te moeten glimlachen.



5: Om een beetje op de hele Twilight hype mee te liften zend Net 5 om 00:10 het geniale Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles uit, alleen is deze tig keer beter dan het emo spektakel met vonkende vampieren. Deze film heeft sfeer, verhaal en behoorlijke rauwe shit. Mocht je deze film voor wat voor reden niet kunnen kijken, vis hem dan even uit de knaken bak bij de Media Markt of de Free Record Shop.


Reageer