Help DeFact & Overleef naar de Grote Prijs van Nederland

RDJ134 2 juli 2013 om 00:51 uur

Ongeveer een week geleden kon je hier op Eigenwereld.nl kennis maken met de heren DeFact & Overleef, die een leuke track over je moeder hadden gemaakt. Maar dit gezelschap uit Hoorn zijn goed bezig, en proberen nu mee te doen aan de Grote prijs van Nederland. Hebben ze jouw stem voor nodig, dus klik op de link in het onderstaande persbericht en laat je horen!!




Het Hoornse rap duo DeFact & Overleef heeft zich ingeschreven voor de Grote Prijs van Nederland. Om in de kwartfinale van dit evenement terecht te komen moeten de rappers stemmen werven via de site van de Grote Prijs van Nederland. Alle deelnemers die in de top tien eindigen zijn automatisch geplaatst voor de volgende ronde. De stemprocedure duurt tot het einde van de maand juli.

Bord actie
Via een zelf gemaakt bord doen de jongens op dit moment een promotie actie via Facebook. Op de Hoornse stadsfeesten en het Outdoor Stereo festival hebben de rappers al verschillende personen gefotografeerd met het bord. Elke dag verschijnt er een nieuwe foto van deze mensen op hun eigen Facebook, waar ze de foto terug kunnen zien.

De Grote Prijs van Nederland

De Grote Prijs van Nederland is een de grootste langstlopende competitie voor live muziek die sinds 1983 een podium biedt voor talentvolle muzikanten. De finale van de hiphop competitie wordt gehouden op 7 december 2013 in de Melkweg in Amsterdam. De deelnemers maakt onder anderen kans op 4000 euro werkbudget en optredens op verschillende festivals en podia.

Stemmen

Via onderstaande link kunt uw een stem uitbrengen op de Hoorense muzikanten. http://www.groteprijsvan.nl/deelnemer/defact-overleef/

Reageer