Mad Max Trilogie vanaf 4 september verkrijgbaar op Blu-Ray

RDJ134 6 augustus 2013 om 01:33 uur

Gisteren is bekend geworden dat vanaf 4 September de hele Mad Max Trilogie op Blu-Ray verkrijgbaar zal zijn, wat natuurlijk fookin awsome is. Want ik heb als jochie Road Warrior in de bioscoop gezien, net als mindere Beyond Thunderdome. Waar ik toen voor van school spijbelde om deze te kunnen bekijken in de bios. Maar goed, volgend jaar kunnen we ook genieten van de vierde film en een game. Dus Mad Max is weer helemaal hot.


In de Mad Max trilogie heeft een apocalyptische ramp een groot deel van de mensheid weggevaagd en is olie schaars. Max Rockatansky (Mel Gibson) is een politieman die probeert agressieve bendes die de wegen regeren te stoppen. De politie zet alles op alles om de wet voor de schrijven en de bendes doen hun best om het systeem te trotseren. Tijdens één van die achtervolgingen doodt Max een bendelid van Toecutter waarop de andere leden zweren de dood van hun vriend te wreken. De in leer geklede Max besluit hierop te stoppen met zijn werk en trekt met zijn vrouw en kind het land in.

Dan komen ze geheel onverwacht Toecutter tegen en zijn gewetenloze bende tegen, wat uitmondt in een gevecht waarbij de sterkste zal overleven. Als op een dag Max zijn vrouw en kind worden vermoord door de bende, verliest Max alles wat hij liefhad. Max glijdt af naar de afgrond van waanzin. Dit is het begin van zijn strijd om te overleven in de post-apocalyptische wereld en wraak te nemen op Toecutter.

Bonusmateriaal Blu-ray:
  • Mad Max
    Voor de eerste keer op Blu-rayâ„¢
  • The Road Warrior
    Special Features: commentaar van de regisseur
    George Miller en cinematograaf Dean Semler
    • Introductie door Leonard Maltin
    • Bioscoop trailer
  • Mad Max Beyond The Thunderdome
    Voor de eerste keer op Blu-rayâ„¢

    Releasedatum: 4 september
    Speelduur: 295 minuten
    Kijkwijzer: 16, geweld en grof taalgebruik
  • Reageer