Officiële trailer van Disney Action

RDJ134 16 augustus 2013 om 16:50 uur

Disney Infinity komt er aan, en daar om is er nu een hele leuke app verschenen, waar je alvast kennis kan met enkele karakters. Het onderstaande persbericht en video legt het beter uit dan ik, dus check it out.





The Walt Disney Company onthult vandaag twee Disney Infinity mobiele apps die de console ervaring van Disney Infinity verder zullen uitbreiden: Disney Action! en Disney Infinity: Toy Box, de apps maken van Disney Infinity een echte cross-platform game zoals nog nooit eerder is ontwikkeld. Spelers krijgen de mogelijkheid om Disney Infinity te kunnen ervaren waar ze zich ook bevinden.



Disney Infinity: Toy Box

De Disney Infinity: Toy Box app geeft spelers de mogelijkheid om nieuwe werelden te bouwen en te bewerken via de Disney Infinity Toy Box modus op hun iPad. Spelers kunnen ook hun eigen Toy Box creaties overzetten tussen de iPad en de console, waardoor iedereen verder door kan bouwen en creëren in de Toy Box op welk platform ze ook spelen. Wanneer men klaar is met het spelen op de iPad is het mogelijk de Toy Box creatie te synchroniseren met de console game, waarbij daarnaast ook nog meer attributen, personages en decoraties vrijgespeeld kunnen worden. Disney Infinity: Toy Box zal binnenkort gratis verkrijgbaar zijn voor de iPad.



Kenmerken van de app:

· Intuitief multi-touch besturing voor het bouwen en spelen in de Toy Box.

· Meer dan 60 gratis items om jouw eigen Toy Box creaties te bouwen waaronder terreinen, paden, wegen en decoraties.

· De mogelijkheid om creaties over te zetten op verschillende platformen om verder te spelen.

· Alle items die in de console versie van de Toy Box zijn vrijgespeeld, zullen ook beschikbaar zijn in de app.

· Speel gratis met Mr. Incredible. Gebruik webcodes die bij de losse figuren te verkrijgen zijn om personages te unlocken of koop personages in de app waarbij je uit meer dan 20 van je favoriete Disney en Disney/Pixar personages kunt kiezen.



Disney Action! App

In de Disney Action! app worden spelers verhalenvertellers. Met de unieke Movie Maker kunnen spelers Disney Infinity personages tot leven brengen door hun eigen filmpjes te maken waar ze zelf de hoofdrol in spelen samen met Mr. Incredible, Sulley en Jack Sparrow. Spelers kunnen kiezen uit meer dan 30 verschillende unieke animaties en een heleboel attributen, zoals de Jet Pack van Buzz Lightyear, om zo hun eigen Disney verhaal te kunnen creëren.



Kenmerken van de app:

· Ontdek unieke animaties en gebruik ze in de Movie Maker om je eigen filmpjes te kunnen maken.

· Kies uit Disney en Disney/Pixar personages zoals Mr. Incredible, Sulley en Jack Sparrow.

· Kies uit meer dan 30 animaties die je kunt gebruiken in je video zoals het flexen van je spierballen met Mr. Incredible, zwaardvechten met Jack Sparrow en een vriend bang maken samen met Sulley.

· Gebruik attributen in je filmpjes uit bekende Disney films zoals Tron of Toy Story.

· Deel je filmpjes via Facebook, YouTube of via e-mail.



Disney: Action! is vanaf 15 augustus gratis verkrijgbaar via iTunes en de Windows Store. Binnenkort zal de app ook verkrijgbaar zijn in de Google Play store.

Reageer