Datum en pre-order info van Castle of Illusion

RDJ134 16 augustus 2013 om 21:32 uur

Het is nu een nieuwe trend om oude succesvolle games te "remaken" met opgepoetste graphics, en normaal heb ik hier wel een probleem mee, maar het word tegenwoordig verdomd goed gedaan. Ducktales Remasterd is hier overigens een heel goed voorbeeld van. Op 4 september aanstaande zal Castle of Illusion (met Mickey Mouse) verschijnen als digitale download voor de PC, PlayStation 3 en de Xbox 360. Wie deze game nu al pre-order krijgt een aantal leuke extra's. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht.


SEGA Europe, Ltd. et SEGA of America Inc. kondigen vandaag meer details aan omtrent de verschijningsdatum, prijs en pre-order bonus van Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, de opgepoetste versie van de SEGA Mega Drive klassieker. Castle of Illusion Starring Mickey Mouse is vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar op PlayStationNetwork, het Xbox Live online entertainment netwerk als Arcade game voor het Xbox 360 games en entertainment systeem en PC digitale download. De remake kost 12.99 of 1200 Microsoft Points.

Europese consumenten die tussen 21 augustus en 3 september op PlayStation®Network een voorbestelling plaatsen op Castle of Illusion krijgen de originele SEGa Mega Drive klassieker gratis als pre-order bonus. Tevens ontvangen zij een exclusief pre-order thema en drie avatars. Deze items zijn te downloaden vanaf de lancering van het spel.

Dankzij de magische HD beelden wordt Mickey’s Castle of Illusion prachtig tot leven gewekt. Wanneer de kwade heks Mizrabel Minnie ontvoert, is het aan Mickey om de gevaren van het kasteel te trotseren en zijn geliefde Minnie te redden. Raap je moed bij elkaar en vecht je door hordes rebellerend speelgoed, betoverde bossen en doolhoven van levende boeken.

Reageer