Vanavond op TV / 14 juli

RDJ134 14 juli 2010 om 16:25 uur

Deze woensdag avond zijn er drie films te bewonderen die het noemen waar zijn, daarbij zit zoals gewoonlijk voor iedereen wel wat bij. Grappig is om te zien dat de aanloop naar de bioscoop film Predators wordt ingeluid met een aantal Predator flms. Dus daarom is het originele Predator met Arnold Schwarzenegger onze film tip voor vandaag.

1: RTL 8 begint om 20:30 met Poseidon uit 2006 en heeft net als het origineel een behoorlijk sterren cast aanboord, en een grappig detail is dat Gene Hackman in de remake en The Poseidon Adventure uit 1972 zit. De film draait om een luxe cruise schip die door een Tsunami omslaat en een handje vol overlevende er alles aan doen om te ontsnappen voor ze verdrinken.



2: Wie geen zin heeft in natte voeten drama, kan op RTL 7 om 20:30 het waargebeurde The Ghost and the Darkness uit 1996 zien. Deze film verteld het verhaal van twee leeuwen die in Afrika in een periode van negen maanden meer dan 130 mensen vermoorde tijdens het aanleggen van een treinbaan in 1898. Daarom worden er twee jagers in gehuurd om een einde aan deze moordpartij te maken.



3: Tot slot van de avond is er om 22:45 op RTL de anabolen actie film Predator (1987) te zien, een instant cult film waarin we zien hoe een groep Amerikaanse soldaten in de jungles van Zuid Amerika één voor één worden afgeslacht door een buitenaards wezen. Deze film kreeg nog een matig vervolg, en twee spin off's onder het Aliens vs Predator label. Maar vanaf 29 juli (daarom is nu 'toevallig' ook deze film nu op TV) kunnen we van Predators in de Nederlandse bioscopen gaan genieten.

Reageer