Dexter Funeral Parade op 5 september in Amsterdam

RDJ134 23 augustus 2013 om 17:49 uur

In Amerika loopt het laatste seizoen van Dexter tegen zijn grandfinale aan, en dit seizoen zal deze op 9 september hier in Nederland op 13th Street te zien zijn. Om dit te vieren is er op 5 september in Amsterdam een funaral parade voor de Nederlandse fans, en daar valt niet alleen afscheid te nemen van de show, maar zelfs een hoop prijzen te winnen. Meer info kan je vinden in het onderstaande persbericht.


Op 9 september a.s. gaat het allerlaatste seizoen van Dexter, een van de best gewaardeerde TV-series ter wereld, in première bij TV-zender 13th Street. Dit achtste en laatste seizoen is voor alle Dexter fans aanleiding om afscheid te nemen van de geliefde seriemoordenaar. Om hierbij stil te staan organiseert 13th Street op 5 september a.s. een exclusieve pre-launch party in de Zuiderkerk van Amsterdam, voorafgegaan door een 30 minuten durende Dexter funeral parade. Dexter fans krijgen de unieke kans om deel te nemen aan deze ludieke parade. Het belooft een waar spektakel te worden met veel rijkelijk uitgedoste deelnemers. Elke deelnemer ontvang een exclusieve Dexter goodie en de best uitgedoste fan krijgt een geweldige prijs uitgereikt.

De funeral parade, geheel in Dexter stijl (dresscode black), start met een indrukwekkende rouwkoets, gevolgd door bont uitgedoste Dexter fans. Startpunt van de funeral parade is de Nieuwmarkt, waar de rouwstoet om 19:00 uur vertrekt en om 19:30 uur bij de eindbestemming, de Zuiderkerk, aankomt. Het geheel belooft een uniek visueel spektakel te worden en een indrukwekkend Nederlands dankbetoon aan alles wat Dexter ons heeft gebracht.

Reageer