ALONE - Halloween Fright Nights 2013

RDJ134 30 september 2013 om 17:39 uur

Ook dit jaar vinden er in Walibi Holland (voormalig Six Flags) weer een Halloween Fright Nights plaats en deze beginnen al op 11 oktober. Dus is het tijd voor wat schaamteloze reclame met Eddie de clown die geen Bassie is. Video en meer info kan je hier onder vinden.





Oktober wordt een duistere en bloederige maand. Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland. Voor de 13e keer vindt Halloween Fright Nights plaats en breekt de hel los op aarde.
Om dit gruwelijke feit te vieren heeft Eddie de Clown 12 mensen de dood ingejaagd. Are you Eddie's next victim?

Halloween Fright Nights vinden plaats van 11 tot en met 27 oktober op elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 23:00 uur. Het park wordt overgenomen door gevaarlijke freaks, gewapend met kettingzagen en roestige bijlen. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows. Be afraid... Be very afraid.

TICKETS ALLEEN ONLINE VERKRIJGBAAR
www.frightnights.nl

Halloween Fright Nights vinden plaats van 11 t/m 27 oktober op elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 uur tot 23.00 uur. Walibi Holland is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, alle attracties blijven tijdens Halloween Fright Nights geopend.

Haunted Houses, Scarezones en een Horrorshow zijn de ingrediënten van Halloween Fright Nights. De Horrorshow en Scarezones zijn vrij toegankelijk. Voor de Haunted Houses dienen aparte tickets gekocht te worden. Een Haunted House is een loopspookhuis, waarin tientallen acteurs de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Tickets voor Halloween Fright Nights zijn alleen online verkrijgbaar!

Let op! Dit evenement kan te intens zijn voor kinderen onder de 16 jaar. Maskers, schmink en kostuums zijn niet toegestaan.

Reageer