Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aangekondigd

RDJ134 7 oktober 2013 om 17:20 uur

Injustice: Gods Among Us is een leuke fighter van de makers van Mortal Kombat en is door de fans en pers redelijk matig ontvangen, want het is nou eenmaal... vechten met superhelden uit de DC Comics stal. Vandaag is bekend geworden dat Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition vanaf 29 november in de winkels ligt, en daar zit zoals je verwacht alle DLC en wat extra's in. Alle informatie die je nodig hebt is te vinden in het onderstaande persbericht dat ik simpelweg schaamteloos geknipt en geplakt hebt.


Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition bevat alle originele game content en alle downloadable content (DLC). Deze editie, met een waarde van meer dan € 89,00, heeft een consumentenadviesprijs van €59,99 voor het PS4™ systeem, PS3™ systeem en Xbox 360, €39,99 voor Windows PC en PS®Vita.

De DLC in Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, bevat favorieten van fans als Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna en Scorpion, een personage uit de Mortal Kombat wereld, opnieuw gecreëerd door Jim Lee, Co-Publisher bij DC Entertainment. Daarnaast bevat deze editie meer dan 40 extra skins en 60 S.T.A.R. Labs Missions, eerder aangeboden als DLC, en nu vanaf het begin van de game beschikbaar.

De PS4™ systeem versie is geremastered voor next-gen technologie door High Voltage en bevat een Touchpad functionaliteit, mogelijkheden voor het delen van een video en streaming en linkt naar de PlayStation® Network Feed van spelers tijdens wedstrijd wrap-ups en pauze menu's. High Voltage brengt ook de PC versie van de game naar hongerige fans.

De PS®Vita versie, die is aangepast voor een handheld ervaring door Armature Studio, bevat touch controls voor mini-games in de story modus en S.T.A.R. Labs Missions, Ad-hoc en Wi-Fi multiplayer, verzamelbare heldenkaarten en alle verkrijgbare DLC tot nu toe.

Reageer