DJ Qbert in DJ Hero 2

RDJ134 22 juli 2010 om 17:55 uur

DJ Qbert is in de Turntablism wereld een levende legende en mag zelf een god genoemd worden, daarom is het ook niet zo heel erg raar dat Activision hem nu als speelbaar karakter in hun DJ Hero 2 hebben. Het PR praatje dat ik net in mijn mailbox vond spreekt voor zich, maar beelden van de master him zelf zeggen toch net iets meer. Dus hier is de video van de Dmc 1995 World Finals waar hij met Mix Master Mike (Beastie Boys) even laat zien hoe het nu echt moet.




Als het feest komende oktober losbarst, kunnen aanstormende beattalenten, zangsensaties en al hun vrienden met de twee draaitafels en microfoon aan de slag in DJ Hero® 2 van Activision Publishing Inc. (Nasdaq: ATVI). En nu kan er ook gedraaid, gescratcht en gebattled worden met en tegen de legendarische DJ Qbert. DJ Qbert is een van de beste DJ's ter wereld en is meerdere keren uitgeroepen tot beste DJ bij de DMC World Championships voor zijn revolutionaire gebruik van de draaitafel. DJ Qbertvoegt zich nu bij de andere beroemde speelbare personages zoals Deadmau5 en David Guetta, en hij draagt bovendien twee mixen vol scratches bij aan de beste entertainmentsoundtrack ooit.

"Als pionier binnen zijn vakgebied is DJ Qbert met zijn scratch- en battlevaardigheden geweldig om mee samen te werken. Hij is de perfecte vertegenwoordiger van de nieuwe multiplayerspeltypen in DJ Hero 2en dan met name de unieke DJ vs. DJ-battlemixes," aldus Tim Riley, vice-president van muziekzaken bij Activision. "Wij brengen de beroemdste en beste DJ's ter wereld bijeen. We hadden al aangekondigd dat Deadmau5 en David Guetta aan ons ontzettend getalenteerde team zijn toegevoegd en nu DJ Qbert met zijn unieke stijl de platen aan flarden komt scratchen, laten we ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter met de beste entertainmentsoundtrack ooit."

Reageer