Monday Cosplay: De mooie vrouw

Scars 18 november 2013 om 23:06 uur

Het is maandag en omdat ik verliefd ben (ja ook Scars is wel eens de pineut) zet ik vandaag de mooiheid van de vrouw centraal. En wat is er nou mooier dan een prachtig innerlijk met een heerlijke verpakking er om heen. Tetten en een krachtige persoonlijkheid. Voor jullie vandaag het eerste, voor mij vandaag het laatste, alhoewel als je die twee samen voegt dan... Nomnomnom!!!

"Fantasie is een apart genre binnen diverse media, kunst- en cultuurvormen, zoals film, televisie, literatuur, videospel, festivals, muziek, e.d. Het is een genre dat zich kenmerkt door het gebruik van fictieve verhalen, verzonnen wezens en imaginaire werelden. Bovendien spelen magie en andere bovennatuurlijke elementen veelal een belangrijke rol in het genre. Toch is fantasy meestal duidelijk te onderscheiden van aanverwante genres als sciencefiction en horror, die de meeste van de bovenstaande kenmerken ook bezitten. Dit onderscheid is vooral te vinden in de toon, de stijl en de manier waarop diverse thema's behandeld worden.

Daarnaast focussen sciencefiction en horror zich respectievelijk op bepaalde elementen als 'toekomst en techniek' en 'angst en mysterie', terwijl in fantasy de bovengenoemde kenmerken centraal staan. Vaak lijken fantasy-verhalen zich af te spelen in een onbestemd en mythisch verleden, waarin "bovennatuurlijke" verschijnselen of een daarmee samenhangende sfeer alledaags lijken (zoals tovenarij), terwijl het met name bij sciencefiction daarentegen veelal gaat om een setting in een al dan niet onbestemd "futuristisch" verschiet, waarin technisch vernuft een belangrijke rol speelt (zoals ruimtereizen)."


De vrouw in mystieke belichaming... Ik hou er van!














Reageer