Nederland krijgt eigen Comic Con in de de naam EpiCon

RDJ134 11 februari 2014 om 16:17 uur

De echte nerds en geeks zijn al jaren bekend met Comcic Con in Amerika, wat eigenlijk een soort van heilige plek is geworden waar ze zeker één keer in je leven moet zijn geweest. Helaas zijn dit soort evenementen schaars in Nederland, maar daar komt nu verandering in met de EpiCon. Dit zal een driedaags evenement in Den Bosch worden, waar films, comics, videogames, TV Series en Cosplay centraal komt te staan. EpiCon zal plaats vinden 4 van tot en met 6 juli dit jaar, en wij van Eigenwereld.nl zijn hier uiteraard bij aanwezig.


EpiCon is een epische, 3-daagse conventie in de Brabanthallen van Den Bosch waar de werelden van gaming, cosplay en meer samen komen. Of je nu kiest voor een dagje uit of het hele weekend EpiCon beleven: EpiCon wordt de grootste conventie in de Benelux, waar je je helemaal kunt onderdompelen in verschillende werelden. Met daarbij twee bioscopen, vele workshopruimten, een enorm café en een spectaculair programma beleef je drie dagen lang van 10.00 tot 20.00 uur het allerbeste op het gebied van gaming, cosplay en meer. Dit wil je niet missen!

EpiCon komt met een spectaculair, boordevol 3-daags programma, waar je ogen en oren tekort zult komen om alles te bekijken. Zo kun je op EpiCon:

de nieuwste games bekijken én spelen
gamewedstrijden spelen binnen de ESL league, maar ook op amateurniveau
aan cosplaywedstrijden deelnemen en deze bijwonen
de cosplay cities Anime, Fantasy, Steampunk en Star Wars bezoeken
aan LAN parties deelnemen
workshops bijwonen
meet & greets bijwonen
een spectaculair aanbod aan entertainment in de twee bioscopen bekijken
de grote dealerroom ontdekken
een hapje en drankje nuttigen in Maid Cafe
dagelijks twee concerten bijwonen met (inter)nationale artiesten
genieten van LARP op het buitenterrein
relaxen en bijpraten met je vrienden in de grote chillroom
gebruik maken van de uitgebreide catering met terrassen, zowel binnen als buiten





Reageer