Het Popcorn Time project is weer terug

RDJ134 9 april 2014 om 02:25 uur

Een kleine drie weken geleden kon je hier op Eigenwereld.nl een artikel lezen over Popcorn time. Een klein handig programma dat je instaat stelde om films via een live stream (die draait op het bekende Torrent protocol) in real time te bekijken in 720 en 1080P HD met ondertiteling. Of te wel de nachtmerrie van Hollywood. De mensen achter het project stopte zoals je hier kunt zien er mee en plaatste de code online zodat andere er ook mee aan de slag konden.

Nu is het project door twee verschillende groepen opgepakt en deze hebben nu hun versie online gezet en beide verschillen nogal. Want Time4popcorn bied niet alleen de mogelijkheid om films te bekijken, maar ook TV series. Maar toen ik deze net teste was het matig aanbod en verre van volledig. Persoonlijk vond ik deze versie niet lekker werken. Maar popcorn-time.tv is andere koek, deze vereist geen installatie en kan gelijk worden gestart en gebruikt. Ook deze heb ik getest en werkt net zo goed als de originele popcorn time.

Beide Popcorn Time programmas zijn er voor Windows, Linux en Mac. Sterker er wordt ook gewerkt aan een Andriod en Chromecast support. Dus je kan nu wel zeggen dat de geest uit de fles is. Zoals altijd promoten wij niet dat je films moet downloaden, maar moet kopen. Dat dit op zo simpele manier mogelijk is vinden wij nieuws dat gepost mag en moet worden. Meer informatie over deze projecten kan je hier vinden.

Reageer