HyperX wordt partner van de zomer-kaskraker X-Men: Days of Future Past

RDJ134 6 mei 2014 om 16:44 uur

Kingston is onder PC bouwers en gamers een hoog gerespecteerd merk waar uiteraard een redelijk prijskaartje aan hangt. Nu is een nieuwe Hyper X lijn bestaande uit snel geheugen, Solid State Drive en USB sticks en hoe kan je dit het beste promoten?? Met superhelden die ook bloed snel zijn, namelijk de nieuwe X-Men film en om deze samenwerking te promoten geven ze op Facebook een shitload aan coole shit weg, maar daar meer over in het onderstaande persbericht dat ik gewoon schaamteloos hebt geknipt en geplakt.


Amsterdam, 6 mei 2014 - HyperX®, een divisie van Kingston Technology Company, Inc., de onafhankelijke wereldleider in geheugenproducten, kondigt een nieuw partnership aan met 20th Century Fox en de zevende film in de X-Men reeks: X-Men: Days of Future Past. Kingston en 20th Century Fox zetten al eerder samen projecten op voor de promotie van hun nieuwe films om hun fans meer plezier te bezorgen met Kingston-producten. Deze keer besloot HyperX, de high-performance productdivisie van Kingston, om in zee te gaan met X-Men bij het uitbrengen van hun nieuwste film in de EMEA-regio: Days of Future Past.

De HyperX-heldinnen willen als partners van de X-Men de strijd aangaan voor de toekomst van de mensheid. Om deze spannende samenwerking te vieren, introduceert HyperX een exclusieve Facebook-wedstrijd. Alle fans van X-Men en HyperX krijgen de kans om een verbluffende reeks filmsouvenirs te winnen, zoals de unieke Magneto-helm, krachtige geheugenproducten, SSD's en USB-drives, en zelfs een gloednieuwe gaming headset. Op die manier hebben de fans alles wat ze nodig hebben om te zegevieren in hun virtuele gevechten. Maar er is nog meer! Wij bieden één gelukkige winnaar de kans om een absoluut unieke reis naar New York te maken en daar de 'Power of X' zelf te ervaren. Doe mee met de Facebook-wedstrijd via deze link: http://bit.ly/1hHNQqw

Naast wedstrijden organiseert HyperX tijdens de X-men-campagne samen met diverse partners ook een aantal promoties in de EMEA-regio. Deze acties zijn zo gepland dat ze samenvallen met de lanceringsdatum van de film. Bij deze acties ligt de nadruk op de volgende producten: HyperX 3K SSD 240 GB & 480 GB, de HyperX Beast high-speed geheugenmodule, de DataTraveler HyperX 3.0 USB, 64 GB tot 256 GB & de DataTraveler Predator 512 GB & 1 TB.

"Bij HyperX vind je niet alleen gepassioneerde ontwikkelaars van krachtige IT-producten en games, wij zijn ook strip- en filmfreaks", verklaart Niels Burnet, Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology. "Toen 20th Century Fox ons polste of wij geïnteresseerd waren in het promoten van X-Men: Days of Future Past hebben wij geen ogenblik geaarzeld. Wij sprongen meteen aan boord! En als HyperX meedoet, dan weet je dat zowel de fans van ons merk als die van X-Men daarvan profiteren."

HyperX is de high-performance productdivisie van Kingston Technology met high-speed DDR3 geheugen, SSD's, USB Flash drives en hoofdtelefoons. Met als doelgroepen gamers, overclockers en IT-enthousiastelingen wordt HyperX wereldwijd geroemd om zijn kwaliteit, prestaties en innovatie. HyperX steunt volop eSports: het sloot wereldwijd sponsorcontracten met ruim 20 teams en het is de hoofdsponsor van Intel Extreme Masters. HyperX neemt deel aan talrijke shows, zoals de Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom en PAX.

Ga voor meer informatie naar de HyperX homepage.

Reageer