Vanavond op TV / 19 augustus

RDJ134 19 augustus 2010 om 16:15 uur

Nog één dag en dan is het weekeinde, en voor het zover is heb je eerst nog de keuze uit drie hele leuke films. Onze tip voor vandaag is Cradle 2 the Grave een hip urban actie flick met in de hoofdrollen de Jet Li en de dieren beul DMX.

1: 20:30 is de tijd dat RTL 5 Speed 2: Cruise Control (1997) uitzend, en eerlijk gezegd was deze film het begin van het einde voor de Nederlandse regiseur en camera man Jan de Bont. Het verhaal was een zweer slechte kopie vanhet eerste deel maar alleen nu op een boot en zonder Keanu Reeves. Gewoon een film om te kijken als je gaar bent of een boner krijgt van een jonge Sandra Bullock.



2: RTL 8 zend om 20:30 de romantische sport komedie Jerry Maguire (1996) uit, daarin zien we hoe sports agent Tom Cruise wordt onslagen en zijn eigen bedrijf op zet. In deze film horen we de inmiddels (in rap platen) legendarische woorden: Show me the money!!



3: Op Veronica kunnen we om 22:20 de urban actie film Cradle 2 the Grave (2003) zien, daarin slaan en schieten Jet Li en de Amerikaanse rapper DMX de halve stad aan gort. In de bij rollen zien we Tom Arnold en de toen nog onbekende Anthony Anderson. Gewoon een lekkere over de top popcorn film.

Reageer