Trailer van de nieuwe Nicolas Cage film Joe

RDJ134 28 mei 2014 om 21:14 uur

Ik weet dat de onderstaande trailer al redelijk oud is, en mij totaal was ontgaan. Normaal gesproken laten we dit dan gewoon op zijn beloop tot de volgende video, maar om dat het een Nicolas Cage film is, posten we deze als nog. Want vaste bezoekers weten dat wij groot fan zijn van deze batshit insane acteur en zijn velen pruiken. Vanaf 12 juni aanstaande draait zijn nieuwste film Joe in de Nederlandse bioscopen en kunnen we zien hoe een aan lager wal geraakte crimineel probeert een vader figuur voor en jongen te zijn. Deze keer geen gekke bekken of over de top karakters, maar menselijk drama en dit is waar hij ooit (Birdy en Leaving Las Vegas) mee doorbrak bij het grote publiek.


Ex-gedetineerde Joe (Nicolage Cage) heeft in het ruige Texas de leiding over een groep mannen die gezonde bomen vergiftigt. Een leven vol geweld, drank en betaalde liefde. Op een dag meldt de 15-jarige Gary (Tye Sheridan) zich bij hem, op zoek naar werk. Afkomstig uit een verknipt gezin met een gewelddadige vader, hoopt hij door hard werken aan zijn uitzichtloze bestaan te kunnen ontsnappen. Voor Gary is Joe de held en de uitweg die hij zoekt. Joe herkent zichzelf in de jongen en probeert hem te behoeden voor de misstappen die hij zelf maakte.

JOE is gebaseerd op de gelijknamige roman van Larry Brown met Nicolas Cage in een karakterrol zoals we eerder zagen in LEAVING LAS VEGAS. Aanstormend talent Tye Sheridan (MUD, THE TREE OF LIFE) won voor zijn rol de Best New Young Actor award op het filmfestival in Venetië 2014.

JOE is geregisseerd door David Gordon Green, bekend van PINEAPPLE EXPRESS. De regisseur ontving de Zilveren Beer voor beste regie voor zijn film PRINCE AVALANCHE op het filmfestival in Berlijn 2013.



Reageer