Nieuws: Sony stopt nu definitief met de PlayStation Portable (PSP)

Geschreven door RDJ134 op 03 juni 2014 om 20:00 uur

We wisten allemaal dat deze dag eens zou komen, de dag dat Sony bekend maakte dat ze stoppen met de productie van de PlayStation Portable aka de PSP. Het beestje is na tien jaar trouwe dienst dan nu eigenlijk helemaal op en mag gaan genieten van zijn welverdiende rust. Mijn beste herinneringen aan de PSP was het hacker er van met een 50/50 kans op een brick, het spelen van emulatoren en mijn eigen PlayStation 1 games er op. Maar het meest magische moment was toch wel dat ik hier een gebrickte PSP had, die ik met de Pandora Batterij (episch hack op de handheld door middel van software en een hardware hack op de batterij) weer tot leven bracht en ik serieus juichde van blijdschap. Maar goed, De PlayStation Vita mag ook wel eens wat gaan doen aan zijn games, want anders kan daar ook wel de stekker uit.


Tokyo-based Sony said Tuesday that PSP shipments ended in North America in January, will end in Japan this month and later this year in Europe.

More than 76 million PSP machines were sold, as of two years ago, the last time a tally was taken. The PSP went on sale in December 2004.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van PlayStation Portable Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief