Vanavond op TV/9 juni

RDJ134 9 juni 2014 om 17:00 uur

Deze week komt erg traag op gang, want er zijn vanavond slechts twee films die wij het waard vinden om je aan te raden. Mijn persoonlijke tip voor vanavond is dan ook: The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, hersenloos CGI popcorn vermaak.

1: The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor uit 2008 is het derde en gelijk de doodsteekt van hele The Mummy franchise die nu waarschijnlijk een reboot gaat krijgen. De eerste film was zo goed en grappig dat het een cult hit op zich zelf is geworden. Deel twee was een ramp en ook de derde film is vrij kut te noemen, maar aan de andere kant is het lekker hersenloos popcorn vermaak dat je vanaf 20:30 op Veronica kan bekijken.





2: Het imago van Vampieren is in de loop der jaren nogal veranderd en dankzij de Twilight franchise een lachertje geworden. Maar in Cirque du Freak: The Vampire's Assistant is verdomd nice te noemen. want we volgen het verhaal van een jongen die bij een rondreizend circus terecht komt waar vampieren de baas zijn en hem één van hun maakt. Het klinkt erg zoetsappig, maar het is mede door de acteurs een erg coole film die zich goed weet te onderscheiden. Dit alles is om 22:35 op Veronica te zien.



Reageer