Xbox One komt met een mooie pre-order bonus

RDJ134 1 juli 2014 om 18:35 uur

Wie er zeker van wilt zijn dat hij op 5 september dit jaar een Xbox One in huis heeft, doet er goed aan deze te pre-orderen. Uiteraard worden kopers hier mee beloont en daarom heeft Microsoft nu een actie. Want wie nu Preorder krijgt erg gelijk FIFA 15 en Forza Motorsport 5 bij, persoonlijk had ik liever Titanfall gehad, maar dat terzijde.


Na de aankondiging op de E3 dat Xbox One op 5 september in Nederland uit zal komen, zijn we blij te kunnen bevestigen dat fans vanaf vandaag een pre-order kunnen plaatsen voor een exclusieve Xbox One bundel, waarin twee triple-A titels zitten zonder additionele kosten.

Zoals vorige maand aangekondigd, geven we fans meer keuze in hoe zij hun Xbox One willen ervaren, en vanaf vandaag zullen daarom de volgende twee SKU's beschikbaar zijn in Nederland als pre-order:

· Fans zullen ervoor kunnen kiezen een bundel te reserveren die de nieuwe Xbox One console bevat - met een 500GB harde schijf, Blu-ray speler en ingebouwde Wi-Fi - een Xbox One Draadloze Controller, een HDMI-kabel, een chat headset, een 14-dagen Xbox Live Gold-lidmaatschap, en digitale versies van de games Forza Motorsport 5 en EA SPORTS™ FIFA 15*, voor €399,99 (consumenten adviesprijs), zolang de voorraad strekt.

· Voor degenen die Xbox One vorig jaar voor 20 augustus 2013 hebben besteld en gekozen hebben hun pre-order te behouden, geldt dat zij een Limited Edition Xbox One met Kinect bundel ontvangen met daarin een Limited Edition Day One Draadloze Controller, een HDMI-kabel, een chat headset, een 14-dagen Xbox Live Gold-lidmaatschap, en digitale versies van Forza Motorsport 5, EA SPORTS™ FIFA 15*, en Dance Central Spotlight voor €499,99 (consumenten adviesprijs). Beide opties zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Afhankelijk van het beleid van de retailer, kan de mogelijkheid bestaan voor deze klanten om hun pre-order te veranderen naar bovenstaande Xbox One bundel voor €399,99 (consumenten adviesprijs).

In september zal Xbox One een veelgeprezen line-up aan games bevatten, en dit najaar komen er nog negen nieuwe titels uit die alleen op Xbox One te spelen zullen zijn.

Reageer