Monday Cosplay van 14 juli 2014

Scars 14 juli 2014 om 16:09 uur

Het is maandag dus tijd coor Cosplay en ik vond het wel weer eens tijd voor een special. Dit keer Princess Peach, want welke nerd wil er nou niet zijn rape fantasieën aanspreken om eens goed door te fappen op die sletterige schone. We weten allemaal dat ze eigenlijk maar één ding wilt en dat is die paddenstoelen naar binnen werken en eens goed op zijn Bowsers genomen worden.

Princess Peach is een videospelpersonage in de videospel serie Mario van Nintendo, die vaak de "dame in nood"-rol speelt in de avonturenserie. Peach is de menselijke prinses uit het fictieve Mushroom Kingdom, waar de vele spellen plaatsvinden. Buiten Japan stond ze ook wel bekend als Princess Toadstool tot eind 1996, totdat ze haar handtekening "Peach" zette in de openingsscène van Super Mario 64.

Peach verscheen voor het eerst in Super Mario Bros en heeft sindsdien in nog veel meer spellen een rol gespeeld, waarin ze meestal wordt ontvoerd door de kwaadaardige Bowser. Haar eerste eigen spel waarin ze de hoofdrol speelde, Super Princess Peach, werd in Noord-Amerika uitgegeven in 2006.










Reageer