Amerikaanse Acteur en gamer Robin Williams overleden *update 18:31*

RDJ134 12 augustus 2014 om 16:04 uur

Zo juist is bekend geworden dat de 64 Amerikaanse acteur en die hard gamer (hij heeft zijn dochter zelfs Zelda genoemd) Robin Williams dood is gevonden in zijn huis, en het vermoedelijk een zelfmoord is. Op dit ogenblik is weinig bekend wat er precies gebeurd is en daar over later meer.

Robin kwam recent nog in het nieuws toen hij zich liet opnemen in een afkick kliniek. De acteur worstelde al jaren lang met een drugs verslaving en depressies. Williams schitterde in de jaren 70 als Mork van Ork in de TV serie Mork en Mindy, later maakte hij de overstap van stand up comedian naar acteur en schitterde in een hoop mooie films als Hook, Jumandi, De Genie in Aladdin, The Fisher King, het zwaar onderschatte One Hour Photo en Happy Feet om er een paar te noemen. Ook was hij een fanatieke gamer die veel shooters als Battlefield speelde, maar ook platformers en actie RPG's.

Update: Hij leeft dus nog.

Update: Hij is toch weer dood, totale chaos dus.

Update: Twee video's toegevoegd en wie meer wilt weten over zijn rol in iconische science fiction en fantasy films kan hier terecht, en een mooi atrikel over hem kan hier gelezen worden.

Update: Mooi artikel over de Geekness van Robin William.


However the August 2014 report has now been confirmed as a complete hoax and just the latest in a string of fake celebrity death reports. Thankfully, the actor best known for his roles in Mrs. Doubtfire, Dead Poets Society or Good Morning, Vietnam is alive and well.



Veteran film and television comedic actor Robin Williams was found dead on Monday. He was 63.

The cause of death is believed to be suicide via asphyxiation, according to the coroner's office in Tiburon, Calif. He was found in his home.

Williams is best known for both comedic and dramatic roles in movies including "Good Will Hunting," for which he won a Best Supporting Actor in 1997. In addition, he won several Emmys, Golden Globes.






Reageer