Volgende week woensdag demo van Vanquish

RDJ134 23 augustus 2010 om 18:51 uur

Vanquish is de nieuwste Third Person Shooter van van Platinum Games (Bayonetta), en sinds de aankondiging houden wij deze titel zeer goed in de gaten. Maar vanaf Woensdag 1 September kunnen we een demo proberen via het PlayStation Network of Xbox Live Marketplace. Wij kijken er naar uit jij ook??





SEGA® Europe Ltd. en SEGA® of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat de demo voor VANQUISHâ„¢ exclusief zal kunnen worden gedownload via de Xbox LIVE® Marketplace voor het Xbox 360® video game and entertainment systeem van Microsoft® en de PlayStation®Store voor het PlayStation®3 computer entertainment systeem. In Noord-Amerika kan dat vanaf 31 augustus, in Europa vanaf 1 september en in Australië vanaf 2 september.

In VANQUISHâ„¢ Official Demo: Velocity Attack kunnen spelers kiezen uit twee moeilijkheidsniveaus (Casual of Normal). Spelers kruipen in de huid van Sam, een Amerikaanse geheim agent die is uitgerust met een futuristisch ARS-gevechtspak. Aan boord van een enorm ruimtestations wedijveren ze met Rusland om de resterende energiebronnen op de planeet. Als ze de derde havenlobby van het ruimtestation betreden, worden er talloze vijandelijke robots binnengebracht door transportschepen. De spelers krijgen de beschikking over een arsenaal wapens en upgrades. Daarnaast kunnen ze "Walkers" gijzelen of de robots uitschakelen met de unieke Boost- en AR-modus van het pak. De demo eindigt in een climax met de formidabele eindtegenstander Argus. Om deze te verslaan, moet je alle vaardigheden inzetten die je tijdens de demo hebt verworven.

Reageer