Nieuws: Saints Row: Gat Out of Hell (Standalone Expansion) en Saints Row IV: Re-Elected

Geschreven door RDJ134 op 29 augustus 2014 om 20:39 uur

Saints Row games zijn altijd dikke fun, vol met actie en totaal niet serieus. Daarom vinden wij deze franchise dan ook fookin a. Vandaag is tijdens de Penny Arcade Expo bekend geworden dat er maar liefst twee nieuwe Saint Row titels gaan uitkomen voor de huidige en de volgende generatie consoles. Om te beginnen is er de Standalone Expansion waarin je met Johnny Gat of Kinzie Kensington afreist naar de hel om daar Satan zelf in zijn gezicht te schieten.

Tegelijk (30 Januari 2015) zal ook Saints Row IV: Re-Elected verschijnen en dit is een HD remake van het laatste deel en komt uiteraard met de nodige extra's. Maar goed, hier is het volledige persbericht en een trailer.

29 augustus 2014: Johnny Gat speelt de grote hoofdrol in de Saints Row®: Gat Out of Hell standalone expansion van Volition, die vandaag is aangekondigd op de Penny Arcade Expo (PAX). In Gat Out of Hell nemen spelers de rol van Johnny Gat op zich, die naar de hel wordt gestuurd door een zondig voorval met een Ouijabord en daar het gevecht aangaat met demonen, de horrors van de onderwereld (waaronder bekende historische figuren) en, hoe kan het ook anders, de Duivel zelf.

OverSaints Row: Gat Out of Hell
Na de ruimtevaartcapriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat we hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? Shoot the Devil in the face. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row: Gat Out of Hell heet.

Gat Out of Hell is de standalone expansion voor de bekroonde Saints Row IV van Deep Silver waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, en is verkrijgbaar vanaf 27 januari 2015 in Noord-Amerika en 30 januari 2015 in de rest van de wereld voor last-gen en new-gen consoles en PC.

Over Saints Row IV: Re-Elected
In Saints Row IV wordt de grote baas van de Saints kandidaat gesteld voor het Amerikaanse presidentschap. En de Saints zijn nog maar net begonnen. De epische waanzin van de Saints frachise krijgt een nieuwe twist met een katastrofische buitenaardse invasie, en de buitenaardse wezens hebben de Saints naar een bizarre simulatie van Steelport verhuisd. Hanteer gigantische superkrachten in een strijd om de mensheid uit de mentale grip van alien granddaddy Zinyak te bevrijden. Ontsnap de simulatie waarin de Saints bende gevangen zit of ga ten onder.
Met Saints Row IV: Re-Elected hebben spelers de kans om alle streken van de kaskraker op hun nieuwe generatie consoles te beleven. Re-Elected is ook verkrijgbaar vanaf 27 januari 2015 in Noord-Amerika en 30 januari 2015 in de rest van de wereld.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Saints Row: Gat Out of Hell Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief