Shank heeft ook technische problemen

Radical 26 augustus 2010 om 16:49 uur

THQ staat met Metro 2033 niet meer in niemandsland, want ook het gisteren uitgebrachte Shank op de Xbox Live Marketplace heeft officieel last van kuren. Wie namelijk na de trial besluit de volledige game te unlocken, zal twee Achievements niet kunnen behalen. Goede nieuws is wel dat het team een oplossing klaar heeft liggen en het is nu aan Microsoft om te besluiten hoe lang dit gerekt gaat worden.

"If you unlock the Trial on the 360, there's a chance that the first two achievements are not unlocked."


Alsof dat nog niet genoeg was, is er nog een ander probleem gaande met Shank. Wie namelijk een oudere Xbox 360 heeft zal hinder ondervinden tijdens het bekijken van de cinematics en zal daarnaast ook langer moeten wachten bij de laadschermen. Er blijkt namelijk hinder te zijn door de lagere toegangstijd van de harde schijf die bij oudere consoles gebruikt worden en daardoor haperen de filmpjes en krijg je langere laadtijden. Al zul je van de laadtijden niet heel veel merken, omdat de boel dan niet zoals bij filmpjes hapert, maar het simpelweg wat langer duurt.

"Older Xbox 360's have slower disc access rates, so the opening cinematic chugs, and loading between levels takes longer."

Reageer