Monday Cosplay van 6 oktober 2014

Scars 6 oktober 2014 om 17:12 uur

Maandag en het is alweer véééééls te lang geleden dat ik een cosplay special heb gedaan. Pak dus je speciale zakdoek erbij en zoek je donkere hoek op, want hier is Liz Porn, ehr... ik bedoel, Liz Katz.

Liz Katz is een actrice, model, cosplayer en zelf uitgeroepen "professional eccentric", dat laatste is vast beschaafd Engels voor geile sloerie. Ze begon haar YouTube carrière in filmpjes samen met Sam Macaroni. Ze speelde Slave Leia en deed de voice over voor Darth Mouse in Star Wars 7 - Return of the Empire. Maar voor velen is ze slechts bekend als cosplayer, onder andere als: Catwoman, Tifa Lockhart, Lara Croft en vele andere personages.

Voor de liefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen, kun je op de ons welbekende kanalen ook filmpjes vinden waarbij wat andere spelletjes worden gespeeld. Of te wel, Liz Katz heeft ook porno gedaan onder de naam Risi Simms, iets wat ze zelf overigens stellig ontkent. Ik heb het uiteraard bekeken en ben er van overtuigd dat ze het toch echt zelf is aangezien het acteerwerk van een IQ niveau zeespons was, iets wat je toch weer duidelijk terug ziet in haar YouTube filmpjes. Desalniettemin een lekker wijf met een pracht lijf!















Reageer