Vanavond op TV / 29 augustus

RDJ134 29 augustus 2010 om 16:00 uur

Om bij te komen van een lange stap nacht of game sessie, kan je het beste even chillen met een leuke film op de TV (of download, wat je zelf wilt). Deze zondag hebben we één documentaire en drie films voor je klaar staan. Onze film tip voor vandaag is In the Line of Fire (1993) met Clint Eastwood en John Malkovich.

1: Toen Michael Jackson nog leefde stond hij meer dan dertig jaar bekend als gek, wereld vreemd en vermeend pedofiel. Maar toen hij vorig jaar overleed was dit vooral door de media die hem jaren lang bashde opeens vergeten, en moesten we hem vooral om zijn muziek herinneren. Anyway vanmiddag zend RTL 5 om 17:50 de documentaire This is it (2009) van de gevallen ster uit.



2: Zoals altijd gooien de Nederlandse TV zenders graag de volgorde van films door de war, en zo ook RTL 4 die om 20:00 de film The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008) uit zend. Dit is het derde deel uit The Mummy serie, en is gelukkig vele malen beter dan het zeer brakke tweede deel. Uiteraard blijft de eerste film het leukste van allemaal.



3: Wie geen zin heeft om te zien hoe Brendan Fraser zijn Indiana Jones imitatie doet, kan om 20:00 afstemmen op RTL7 voor de film tip van vandaag. Want In the Line of Fire (1993) laat Clint Eastwood als uitgebluste secret service agent zien, die er alles aan probeerd te doen om een aanslag op de Amerikaanse president te voorkomen. Want John Malkovich heeft zich voorgenomen om dit te doen, en zich door niemand te laten tegen houden.



4: Tot slot kunnen de mensen met de smaak voor b-movies om 22:20 op RTL 8 kijken naar het zeer belabberde Jaws 3D uit 1983, en het verhaal gaat nergens over. Same shark shitty story. Leuk detail ik heb deze film als piep jonge tiener in de bioscoop gezien en ook toen zoog 3D al hard.

Reageer