Xbox One bundel met Halo: The Master Chief Collection aangekondigd

RDJ134 13 november 2014 om 14:40 uur

De Xbox One is een big moederfookin powerhouse die je als gamer toch wel in huis moet hebben, alleen is de prijs nogal aan de hoge kant en dan is de vraag ga je voor een kale of een harig... ik bedoel een bundel?? Nu zijn er al diverse bundels op de markt verkrijgbaar en daar komt in december ook de Halo: The Master Chief Collection bij. Waar van niet bekend is wat de prijs zal worden, of dat deze een grotere HDD heeft dan de 500gig die nu (behalve de COD editie die een 1Terrebyte heeft) nu in bijna alles consoles zit. Maar goed, hier een schaamteloze knip en plak actie van me:


Vandaag is de nieuwe, exclusieve Xbox One Halo: The Master Chief Collection bundel aangekondigd, met daarin de game Halo: The Master Chief Collection. De bundel zal in Nederland in december verkrijgbaar zijn.

De game Halo: The Master Chief Collection is sinds 11 november verkrijgbaar, en zal als disc bij de 500GB Xbox One console worden gevoegd. Met Halo: The Master Chief Collection beleef je voor de eerste keer ooit het hele verhaal van The Master Chief op één console. Halo: The Master Chief Collection bevat vier games: Het geremasterde Halo 2: Anniversary, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3 en Halo 4. Ook bevat de game 45 campaign missies en meer dan 100 multiplayer en Spartan Ops maps.

Daarnaast geeft de game toegang tot de nieuwe digitale serie Halo: Nightfall en tot de Halo 5: Guardians Bèta.

Naast de Xbox One Halo: The Master Chief Collection bundel worden er dit najaar meerdere opties wat betreft Xbox One bundels aangeboden, waaronder een limited edition bundel met de game Sunset Overdrive en een witte Xbox One, een limited edition bundel met de game Call of Duty: Advanced Warfare, een bundel met de game FIFA 15, en een bundel met twee Assassin's Creed games: Assassin's Creed Unity en Assassin's Creed IV: Black Flag.*

Reageer