Sunset Overdrive and the Mystery of Mooil Rig DLC nu verkrijgbaar

RDJ134 23 december 2014 om 15:40 uur

Sunset Overdrive is één van de meest onderschatte Xbox One titels als je die hard gamers moet geloven, want dit zou behoorlijk fris zijn. Nu hebben wij geen recensie code er van ontvangen door nieuw beleid bij Microsoft, maar deze waren wel zo vriendelijk om het onderstaande persbericht voor de vandaag verschenen DLC te sturen. Aangezien het bijna kerst is en wij de rotste niet zijn, bij deze:


Het nieuwste expansiepack voor Sunset Overdrive is vanaf vandaag beschikbaar voor mensen met een Season Pass, of los verkrijgbaar in de Xbox Store.

Sunset Overdrive and the Mystery of the Mooil Rig bevat nieuwe missies, twee wapens, twee Amps, een val, twee items voor je uiterlijk, plus nieuwe quests, uitdagingen, Chaos Squad missies en een Night Defense basis. Bezoek Xbox Wire voor meer informatie en de nieuwe trailer.

Daarnaast kunnen fans vanaf vandaag participeren in een 'Beat the Dev' uitdaging waarin zij Chaos Squad kunnen spelen om kans te maken om te strijden tegen een Insomniac Games ontwikkelaar in Sunset Overdrive. Naast 'bragging rights' ontvangen fans die de ontwikkelaar verslaan een exclusief in-game shirt, een 'Beat the Dev' Achievement (25 Gamerscore) en een gasmasker icoon naast hun gamertag. En wie die speler verslaat, zal ook een shirt, Achievement en icoon winnen.

Reageer