Halo: Reach actie en video's *update 21:00*

RDJ134 9 september 2010 om 17:56 uur

Over vier dagen zal Halo: Reach wereldwijd verkrijgbaar zijn, en om dit te vieren zijn er niet alleen een aantal video's online gezet. Maar ook heeft Microsoft Nederland een actie opgezet, daarbij krijg je vijftig Euro van je aankoop terug als je een Xbox 360 Slim met de game koopt. Mooie deal als je nog niet de nieuwste console in huis hebt. Ook is het aan de einde van deze maand mogelijk om tegen de heren van Linkin Park Halo: Reach te spelen, wat je daar voor moet doen kan je hier lezen.

Update 21.00 uur: Extended versie van "Deliver Hope" toegevoegd.





"HALO: REACH" Game Audio Profile from Michael Coleman on Vimeo.




In Halo: Reach, het verhaal dat voorafgaat aan de Halo-trilogie, ga je meemaken wat er op de planeet Reach gebeurd is. Gemaakt door de veelgeroemde ontwikkelaar Bungie, wordt Halo: Reach volgende week dinsdag 14 september gelanceerd exclusief voor Xbox 360. Met de lancering van deze game start er in Nederland een speciale promotie, namelijk je krijgt €50 retour van Microsoft na een gecombineerde aankoop van een Xbox 360 console en Halo: Reach. Deze promotie geldt voor iedere Xbox 360 console: Xbox 360 250GB, Xbox 360 4GB (en ook hun voorgangers Xbox 360 Elite, Xbox 360 Arcade en Xbox 360 Pro versies) en ook voor alle drie de game varianten van Halo: Reach: Halo Reach Standard Edition, Limited Edition en Legendary Edition. De actie start 14 september en is geldig tot en met 31 oktober.



Hoe werkt het?

· Koop tegelijkertijd een Xbox 360 en een Halo: Reach game tijdens de actie periode (14 september 2010 t/m31 oktober 2010, met beide kassa-aanslagen op één bon).

· Vul op www.xbox.nl/geldterug het formulier in en print de bevestigingspagina uit.

· Stuur de geprinte bevestigingspagina samen met een kopie van je aankoopbewijs (die zowel de Xbox 360 als Halo Reach vermeld) op naar het daarop vermelde adres.

· Het formulier dient binnen 4 weken na het aankoopmoment ontvangen te zijn. Je ontvangt de €50 binnen 4 maanden op je bankrekening.

· Er wordt slechts één betaling per console serienummer uitbetaald.



Zie www.xbox.nl/geldterug vanaf 14 september voor meer informatie en de actie voorwaarden.

Reageer