Call of Duty: Championship Trailer

RDJ134 9 januari 2015 om 14:22 uur

Zoals de wijze rapper Sores ooit zei: Nu word menens en tijd om te laten zien wie hier de nummer één is. Dit geld niet voor al onze nieuwsposten die "collega" websites dagen later doen, maar ook voor Call of Duty. Ieder jaar is er een groot Toernooi in Amerika waar de beste spelers ter wereld het tegen elkaar opnemen en in hotelkamers teabggen. Althans zo beeld heb ik er van. Any way, hier is het hele persbericht en trailer.


Het is weer tijd om te bepalen wie de állerbeste ter wereld is! Voor de derde keer komt de wereldtop aan Call of Duty® eSporters in Los Angeles bijeen voor het jaarlijkse toernooi Call of Duty® Championship, presented by Xbox. De ultieme Call of Duty-strijd vindt plaats in het weekend van 27-29 maart. In samenwerking met de Major League Gaming (MLG) en andere internationale eSports partners, ontvangen Activision, Sledgehammer Games en Xbox de 32 beste Call of Duty teams van over de hele wereld. Alle 32 binden de strijd aan op Call of Duty®: Advanced Warfare met als doel zich te laten kronen tot Call of Duty "World Champions". De winnaar pakt ook direct het leeuwendeel van het totale prijzengeld van $1 miljoen mee. Het toernooi biedt een uitdagend programma van een compleet weekend, waarin de ene zege nog zwaarbevochtener zal zijn dan de andere. De finale wordt live gestreamd op het Xbox Live online entertainment network en via andere broadcast partners.



"Vanaf de eerste dag wilde het Sledgehammer Games team een nieuwe manier creëren voor fans om de Call of Duty multiplayer te spelen. We zijn erg tevreden met hoe de competitive community de nieuwe player movement en game modus van Advanced Warfare hebben omarmd en overmeesterd," zegt Michael Condrey, medeoprichter en Studio Head bij Sledgehammer Games. "Dit gaat het spannendste wedstrijdseizoen voor Call of Duty worden en daarbij zijn de Call of Duty Championships een van de beste eSports toernooien van het jaar."



Glen Schofield, tevens medeoprichter en Studio Head bij Sledgehammer Games voegt toe: "We hebben Advanced Warfare vanaf het begin ontwikkeld met de competitive community in gedachten. We kunnen niet wachten om alle toptalenten vanuit de hele wereld te zien strijden tijdens de Call of Duty Championships."



In Call of Duty: Advanced Warfare betreedt je als speler een spannende multiplayer experience, waarin je online het exoskeleton kunt gebruiken. Dankzij de kracht van het exoskeleton kun je op een totaal nieuwe manier bewegen, zowel op de grond als in de lucht. Ook biedt de game een heel arsenaal aan futuristische wapens zodat je nóg meer manieren hebt om te strijden. Tegelijkertijd behoudt het de kenmerkende Call of Duty multiplayer feel. Bovendien kunnen fans met de Call of Duty: Advanced Warfare's in-game eSports-uitbreiding op exact dezelfde manier de strijd aangaan als profs dat doen.



De beste Call of Duty teams van vijf werelddelen - Azië, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa - zetten tijdens het Call of Duty Championship, presented by Xbox alles-op-alles om hun plek in de geschiedenis van Call of Duty te bevechten. Via een serie kwalificatieronden, die worden gehost door verschillende eSports organisaties, dwing je kwalificatie af voor het Call of Duty Championship, presented by Xbox in Los Angeles. Die online toernooien worden gespeeld op de Xbox One en worden uitgezonden door MLG.tv. De regionale finales vinden in februari en maart plaats in Australië, Brazilië, Engeland en de VS. Ook die worden gespeeld op de Xbox One en live uitgezonden door MLG.tv en andere broadcast partners.



Reageer