Vanavond op TV / 16 september

RDJ134 16 september 2010 om 16:04 uur

Deze donderdag avond is letterlijk een rampen avond, want Veronica zend maar liefst twee hele slechte rampen films achter elkaar uit, en daarbij bedoelen we dikke B-Movies. Maar daarom zijn ze niet minder vermakelijk te noemen.

1: 20:30 begint Storm Seekers uit 2008 waarin de zelfs op haar vijftigste nog lekker uitziende Daryl Hannah de hoofdrol speelt. Deze heeft haar ouders verloren tijdens een tornado en is daarom meteorologe geworden om te voorkomen dat andere dit ook zal overkomen. Je snapt het al er komt een mega storm aan en dat gaat niet lang goed.



2: Wie nog meer strom ellende wilt zijn, kan om 22:15 blijven kijken naar de TV film Tonrnado Valley uit 2009. Hier in verliest Liz op negen jarige leeftijd haar moeder door een tornado, en ook zij word een meteoroloog om zo een waarschuwing systeem te ontwerpen om deze tragedie voor andere te voorkomen. En dan komt er een big mofo storm op haar huis af, waar haar dochtertje is. Lekker cheesy en zoals je in de trailer kan zien top notch special effects.

Reageer