Halo 5 Guardians Multiplayer Beta 2,5 miljoen uur en 20 miljoen matches gespeeld

RDJ134 6 februari 2015 om 17:36 uur

Onder het kopje: Oud nieuws dat ik gisteren ben vergeten te posten. Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Halo 5: Guardians multiplayer beta maar liefst 2,5 miljoen uur is gespeeld en in die tijd zijn er 20 miljoen matches gespeeld en dat is een hoop cijfertjes.


Twintig miljoen matches gespeeld. Bijna 290 jaar aan gameplay gelogd. Meer dan 181 miljoen kills bevestigd. Dit is slechts een deel van de data die 343 Industries heeft waargenomen tijdens de Halo 5: Guardians Multiplayer Beta die wereldwijd tijdens drie weken in december en januari heeft plaatsgevonden.

"Dit was een grote inspanning voor iedereen binnen het Halo 5 team en eentje waar we naar uitkeken," zegt Josh Holmes, Executive Producer bij de Halo 5: Guardians Multiplayer Beta. "We zijn erg blij met de resultaten - het level van betrokkenheid en respons van onze community heeft al onze verwachtingen overtroffen."

"Gedurende de beta hebben we feedback kanalen gemonitord, waaronder webfora, reddit, Twitter, Facebook en ons nieuwe Halo Community Feedback Program. Uit deze bronnen hebben we letterlijk duizenden stukken gedetailleerde feedback kunnen halen," zegt Holmes. "Het team heeft de afgelopen weken de feedback van spelers doorgespit en hiervan hebben we een lijst verbeteringen voor de game gemaakt, waaronder aanpassingen aan de Spartan Abilities, wapens, Competitive Skill Ranking en nog meer."


Reageer