Nieuws: Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious Teaser

Geschreven door RDJ134 op 25 februari 2015 om 20:45 uur

Volgende maand komt niet alleen een nieuwe Fast & Furious film uit, maar ook een gelijknamige car pack voor Forza Horizon 2. Om dit te vieren is de lijst met film auto's en een trailer vrij gegeven. Wat ik wel laf vindt is dat er geen Porsche GT Carerra uit 2005 in zit.

Vandaag hebben Xbox en Universal Partnersips & Licensing een samenwerking aangekondigd, die een unieke, stand-alone expansie zal brengen aan miljoenen Xbox fans wereldwijd.

Voor de eerste keer worden het racen en de geweldige auto’s uit Forza gecombineerd met de Fast & Furious blockbuster franchise om snelle, avontuurlijke en originele auto-actie te creëren in Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious is een stand-alone expansie voor Forza Horizon 2 voor Xbox One en Xbox 360, die op 27 maart zal uitkomen. De nieuwe expansie zal spelers achter het stuur laten van iconische voertuigen uit de Fast & Furious filmserie, waaronder nieuwe wagens die dit jaar te zien zullen zijn in Universal Pictures’ Furious 7. Spelers hoeven geen Forza Horizon 2 gespeeld of gekocht te hebben om de expansie te kunnen downloaden en spelen.

“Forza staat synoniem aan racen en fun, dus het is natuurlijk voor ons om met een van de meest geroemde auto-entertainment franchises in de wereld samen te werken,” zegt Phil Spencer, Head of Xbox. “Dit is een geweldige manier om Forza spelers naar de wereld van Fast & Furious te brengen, en in Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious krijgt elke fan een kans om de Fast & Furious actie mee te maken.”

Om de lancering van Furious 7 te vieren, zal deze stand-alone expansie gedurende twee weken gratis beschikbaar zijn. Vanaf 27 maart tot 10 april kunnen spelers de expansie zonder extra kosten downloaden.

”Furious 7 is het nieuwste deel in een erg succesvolle franchise, en door samen te werken met het team bij Turn 10 Studios creëerden we een uitzonderlijke mogelijkheid om onze fans op een leuke manier te bedanken,” zegt Bill Kisbert, Executive Vice President, Worldwide Digital Platforms, Universal Partnerships & Licensing. “In dit avontuur zullen fans de spanning van de Fast & Furious serie meemaken in de geweldige gameplay van Forza. Wij kunnen geen betere combinatie bedenken voor gamers en filmfans.”

In Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious worden spelers gezocht door Fast & Furious monteur Tej Parker, ingesproken door Chris “Ludacris” Bridges, om auto’s uit te zoeken voor de volgende grote missie van de Fast & Furious crew. Spelers zullen deelnemen aan spannende ‘car challenges’, die geïnspireerd zijn op de Fast & Furious films en Forza’s legendarische gameplay en zullen plaatsvinden in het zuiden van Frankrijk.

Als spelers de ‘game challenges’ voltooien, zullen ze nieuwe wagens vrijspelen die toegevoegd kunnen worden aan hun collectie en waar ze in de open wereld van de game in kunnen rijden. Spelers zullen ook foto’s kunnen nemen van hun favoriete auto’s en ze delen met Forza spelers via de officiële Forza website en de Forza Hub app op Xbox One.De volgende special edition voertuigen zullen in de game zitten:· 1970 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition

· 2012 Nissan GT-R Fast & Furious Edition

· 1998 Toyota Supra Fast & Furious Edition

· 2014 Maserati Ghibli S Fast & Furious Edition

· 1970 Plymouth Road Runner Fast & Furious Edition

· 2015 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition

· 1970 Plymouth Cuda Fast & Furious Edition

· 2013 Jeep Wrangler Unlimited Fast & Furious Edition

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Forza: Horizon 2 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief