Tekken film aan het einde van deze maand in de winkels

RDJ134 15 september 2010 om 22:23 uur

Nu hebben wij van Eigenwereld.nl de Tekken (2010) film al lang en breed gezien, en onze mening is eerlijk gezegd zeer positief. Want verwacht geen diep gaande film, maar een lekkere over de top Martial Arts film met lekkere wijven. Nu zal deze film vanaf 30 september op DVD en Blu Ray verschijnen, we zullen eens kijken of we een review exemplaar kunnen los peuteren ;)

>/center>


Bloedstollende gevechten in de realistische verfilming van Tekken
release 30 september op DVD en Blu Ray

Tekken - release 30 september - 1 disc Limited Edition Steelbook DVD & 1 disc Blu Ray.
Tekken, de geweldige nieuwe martial arts film geregisseerd door Dwight H. Little, is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige videogame en laat zien hoe Jin Kazama (John Foo) probeert deel te nemen aan het King of Iron Fist Tournament. Zijn motivatie om hieraan mee te doen is om bloedige wraak te nemen op Heihachi (Cary Hiroyuki) die hij schuldig acht aan de dood van zijn moeder.

In het jaar 2039, nadat wereldoorlogen de mensheid en de wereld zoals wij het kennen bijna hebben verwoest, worden de continenten niet meer geregeerd door volksvertegenwoordigers maar door machtige concerns zoals Mishima Zaibatsu. De leider hiervan, Heihachi Mishima, is tevens organisator van het grootste vechtsport evenement ter wereld, TEKKEN. De winnaar van het King of Iron Fist Tournament staat een leven met eeuwige roem en rijkdom te wachten. Tijdens het toernooi openbaart zich de duistere kant van het Mishima Zaibatsu-imperium en ontdekt Jin Kazama een geheim project dat de wereld voor altijd kan veranderen....

Reageer