Xbox One Halo: The Master Chief Collection Bundle

RDJ134 9 maart 2015 om 18:50 uur

Nog geen Xbox One in huis en fan van Halo?? dan is hier je grote kans om de Halo: The Master Chief Collection Xbox One bundel in huis te halen. Deze is vanaf eind deze maand te koop en komt zoals de titel je al doet vermoeden met de Master Chief bugfest Collectie, die overigens niet op disc er bij zit, maar als download code. Tja, persoonlijk zou ik dit skippen en een losse console met een andere titel kopen.


Eind maart zullen fans in Nederland de kans krijgen om de gehele sage van The Master Chief te beleven door de Halo: The Master Chief Collection Xbox One bundel. Deze exclusieve bundel bevat een standaard Xbox One console en de game Halo: The Master Chief Collection - een essentiële Halo ervaring die het complete verhaal van The Master Chief bevat in vier Halo games: Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 en Halo 4.*

Halo: The Master Chief Collection bevat 45 campaign missies, plus meer dan 100 multiplayer en Spartan Ops maps in 1080p en 60fps. De game geeft ook toegang tot de live-actie digitale serie van executive producer Ridley Scott, Halo: Nightfall.

Met een ongekende line-up aan Xbox exclusives, waaronder Fable Legends, Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider en Forza Motorsport 6 en blockbuster titels van andere uitgevers zoals Battlefield Hardline en The Witcher 3: Wild Hunt, belooft 2015 een mooi jaar te worden voor Xbox One bezitters.

Reageer