Assassin's Creed Chronicles Announcement Trailer

RDJ134 31 maart 2015 om 21:56 uur

Ubisoft is nog zeker niet van plan om zijn melk koe die Assassin's Creed heet te slachten. Want vandaag kondigde ze een nieuw deel voor de inmiddels lang lopende franchise aan die zich nu in Azie afspeelt. Maar daar meer over in de onderstaande video en bij behorend persbericht.


De Assassin's Creed Chronicles trilogie neemt je mee naar China, Indië en Rusland tijdens de verhalen van drie beroemde Assassins. De eerste chronicle, die zich afspeelt in China, is te downloaden vanaf 22 april in Europa op PlayStation®4, Xbox One en Windows PC. Assassin's Creed Chronicles: China wordt gevolgd door Assassin's Creed Chronicles: India en Assassin's Creed Chronicles: Russia, die later apart gereleased worden.

Assassin's Creed Chronicles is ontwikkeld door Climax Studios, in samenwerking met Ubisoft Montreal, waarin je in de huid kruipt van een Meester Assassin in 2.5D. Je reist naar drie afzonderlijke beschavingen en tijdsperiodes in de geschiedenis, waaronder de Ming Dynastie tijdens het begin van haar ondergang, het Sikh Imperium in staat van oorlog in Indië en de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie in Rusland. Elke chronicle staat op zichzelf met een unieke setting, stijl, verhaal en Assassin, maar zijn verhalend wel met elkaar verbonden.

Je speelt als legendarische Assassins, zoals Shao Jun uit de geanimeerde korte film Assassin's Creed Embersâ„¢, en Arbaaz Mir en Nikolaï Orelov uit de Assassin's Creed graphic novels. Sla toe vanuit de schaduw, beheers de kunst van parkour en neem de 'leap of faith' in een verzameling prachtige, levende schilderijen. Elke Chronicle heeft zijn eigen artistieke stijl: van de penseelstroken van China tot de fleurige kleuren van Indië en de karakteristieke propaganda-stijl van Rusland.



Reageer