Vanavond op TV / 24 september

RDJ134 24 september 2010 om 16:06 uur

Eindelijk is het vrijdag en is het fookin' weekeinde en deze word ingeluid met een aantal hele vette films. Onze film tip voor vandaag is de Kevin Smith film Chasing Amy uit 1997, maar voor wie actie wilt kan voor Shooter (2007) gaan.

1: Als je net als ik een grote fan ben van Kevin Smith films dan kan je het beste om 20:30 afstemmen op Comedy Centeral, want daar is het erg ondergewaardeerde Chasing Amy uit 1997 te zien. Hierin zien we hoe Ben Affleck verliefd word en er achter komt dat zijn vriendin ooit een trio heeft gedaan, en gaat hier moeilijk over doen en verliest zijn grote liefde hier door. Maar gelukkig heeft de film ook een aantal komische momenten die oa komen van Jay and Silent Bob. Daarom geen trailer maar een scene uit de film zelf.



2: Mocht je geen fan van Kevin Smith zijn films zijn, dan kan je beter voor lekkere over de top actie afstemmen op RTL 5, die om 20:30 de film Shooter (2007) uitzend. Daarin kunnen we zien hoe voormalig onderbroeken model en rapper Marky Mar...Walhberg als sniper word opgezet voor een moord die hij niet gedaan heeft. Maar hij weet uit de handen van zijn belagers en de overheid te blijven. Vermakelijke actie film die het zich zelf niet altijd te serieus neemt.



3: Het is waarschijnlijk sluipschutter avond op RTL 5 want na Shooter zenden ze om 22:55 de film Sniper (1993) met Tom Berenger en Titanic ster Billy Zane uit. De film is tot een twintig minuten voor het einde heel erg tof en word daarna een wan product. De film kreeg nog een aantal matig vervolgen, die je vast de aankomende weken te zien krijg.



4: Tot slot is er ook vandaag op Nederland 3 een film van eigen bodem te zien. Nachtrit is zo'n film die je gewoon moet kijken want deze geeft je een indrukwekkende kijk in de taxi wereld waar onder en bovenwereld bijna hand in hand samen gaan. De acteer prestaties van Frank Lammers zijn echt van een hoog niveau, dus een zeer goede aanrader.

Reageer