Airmech Arena nu GRATIS!! te downloaden voor de Xbox One en PlayStation 4

RDJ134 13 mei 2015 om 22:00 uur

Gratis!! games zijn altijd lekker om te hebben, want wij blijven natuurlijk wel Nederlandse. Wie vandaag zijn PlayStation 4 of Xbox One aanzet kan de titel Airmech Arena nu GRATIS!! zei ik al GRATIS!! downloaden. Hoe en wat het precies is kan je hier onder lezen en bekijken, want ik ben te lui om een beschrijving te doen.


AirMech Arena, ontwikkeld door Ubisoft in samenwerking met Carbon Games, is vanaf vandaag beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4. Deze real-time strategie game is gratis te downloaden op beide platformen. *

AirMech Arena bevat vijf spelmodi waarin spelers zowel solo als online real-time gevechten aangaan:

· In de PvP-modus kunnen maximaal zes spelers het tegen elkaar opnemen in kleine gevechten van 3 vs 3 (maar ook 1 vs 1 en 2 vs 2).

· De Coöp-modus, waar teamwork cruciaal is, linkt jou aan een andere speler om samen jullie basissen te verdedigen tegen een krachtige AI.

· In de Survival-modus vechten vier spelers zij aan zij tegen golven vijanden die telkens sterker worden.

· De Challenge-modus focust zich op solo gameplay, waar jouw skills getest worden in verschillende tijdsopdrachten.

· Spectator-modus geeft gamers de kans om elkaars matches te volgen en zo te leren van de besten.

In AirMech Arena besturen spelers krachtige transformerende wapens, AirMechs, om hun basissen te beschermen en vijandige forten te veroveren. Gamers kunnen negen verschillende AirMechs verzamelen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden, en ze aan het front laten vechten of via de lucht versterkingen laten aanleveren. Naargelang de speler vordert in het spel zal hij meer kudos (in-game valuta) verzamelen om nieuwe units, piloten en upgrades vrij te spelen. Verder kan je jouw collectie personaliseren met exclusieve skins en effecten.




Reageer