Dit weekeinde de stripdagen in Houten

RDJ134 24 september 2010 om 19:10 uur

Mocht je als strip en comic liefhebber dit weekeinde niks te doen hebben, dan is Houten de place to be. Want daar zullen 25 en 26 september de Stripdagen plaats vinden, en daar is uiteraard veel merchandise te koop en staat het helemaal in het teken van Anime en Manga.

aankomend weekend is zo'n beetje de hele Nederlandse stripwereld en een aantal speciale gasten uit het buitenland te vinden in Expo Houten tijdens De Stripdagen, het grootste jaarlijkse stripfestival van de Benelux.

Met bijna tweehonderd signerende stripmakers, tal van stands en de uitreiking van de Stripschapprijs kunnen stripliefhebbers hun hart ophalen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt op de bovenverdieping van Expo Houten een mangafestijn georganiseerd met stands, workshops en allerlei activiteiten die betrekking hebben op de Japanse beeldtaal en popcultuur.

Verder zijn in Het Schaptheater diverse films en trailers te zien, zoals de trailer van Iron Man 2, de superheld in zijn ijzeren pak, die op 21 oktober uitkomt op DVD en Blu-ray. Render klein.jpgn in Het Schaptheater diverse films en trailers te zien, zoals de trailer van Iron Man 2, de superheld in zijn ijzeren pak, die op 21 oktober uitkomt op DVD en Blu-ray. Op zaterdag 25 sept ember kunnen stripfans de videogame Batman: The Brave and the Bold testen. In de game kunnen zij als Batman en de andere superhelden van het DC-universum de strijd aan gaan tegen de misdaad.

De Stripdagen zijn op 25 en 26 september te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reageer