Probeer Metro Redux voor de New Gen consoles nu nog vandaag uit!!

RDJ134 2 juni 2015 om 18:02 uur

Een kleine negen maanden geleden kon je hier op Eigenwereld.nl mijn recensie van Metro Redux lezen. Dit was eigenlijk twee games voor de prijs van één en speelde verdomd lekker weg en zag er op de new gen consoles prachtig mooi uit. Mocht je nog twijfelen om deze in huis te halen, dan kan je nu voor de PlayStation 4 en de Xbox One een trial demo downloaden. Ik raad je dan ook serieus aan om dit zeker te doen, want deze titels zijn echt gruwelijk goed.


4A Games en Deep Silver hebben vandaag twee uitgebreide speelbare demoversies uitgebracht van Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux voor Xbox One, het videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft en PlayStation®4. De demo's kunnen nu gedownload worden van de Xbox Games Store* en PlayStation Network.

De demo's maken optimaal gebruik van de 'Trial'-functies van de new-gen consoles en spelers kunnen de eerste hoofdstukken van beide games spelen. Als ze vervolgens de volledige versie aanschaffen, kunnen ze hun opgeslagen gegevens gebruiken om het avontuur naadloos voort te zetten.

De Trial van Metro 2033 Redux bevat de eerste acht hoofdstukken, tot het eind van 'Dead City'. De Metro: Last Light Redux Trial bevat negen hoofdstukken, tot het eind van 'Theatre'. In beide gevallen vertegenwoordigt de Trial-versie ongeveer een derde van het complete spel.

"We voelden ons al vereerd door het succes van Metro Redux op de nieuwe consoles", zei Dean Sharpe, CEO van 4A Games. "Met deze trials willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met de unieke wereld en post-apocalyptische sfeer van Metro. Geïnspireerd door de originele shareware-versie van Doom, besloten we zoveel mogelijk van de game weg te geven."

Wereldwijd zijn meer dan 1,5 miljoen exemplaren van Metro Redux verkocht. De compilatie 'Metro Redux' voor PlayStation 4 en Xbox One heeft nu in verschillende landen meer verkocht dan het originele Metro: Last Light voor PlayStation 3 en Xbox 360 - een ongekende prestatie voor een 'Remaster.' Volgens de recensieverzamelsite Metacritic is het ook de hoogst beoordeelde game van Deep Silver.

Reageer