Batman: Arkham Knight - Batgirl: A Matter of Family DLC nu verkrijgbaar

RDJ134 14 juli 2015 om 19:00 uur

Batman: Arkham Knight is voor de consoles (PC is zo'n ramp, dat fans terecht boos zijn) een onwijs coole game, en mijn volledige mening er van kan je in deze recensie lezen. Vandaag verscheen er de eerste echte DLC met de titel Batgirl: A Matter of Family en deze is een prequel die zich afspeelt voor Arkham Asylum en dat was het eerste deel van de franchise.


Warner Bros. Interactive Entertainment and DC Entertainment maken vandaag bekend dat de eerste story driven add-on voor Batman™: Arkham Knight - Batgirl: A Matter of Family vanaf vandaag verkrijgbaar is voor fans die de Batman: Arkham Knight Season Pass voor PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One hebben gekocht en beschikken over een internetverbinding. De add-on kan ook los gekocht worden vanaf 21 juli voor € 6,99 via het PlayStation®Network en Xbox LIVE online entertainment netwerk van Microsoft.

Batgirl: A Matter of Family speelt zich af voor de gebeurtenissen in Batmanâ„¢: Arkham Asylum en spelers kunnen voor de eerste keer de rol aannemen van Batgirl in de Batman: Arkham franchise. Wanneer The Joker Commissaris Gordon ontvoert en hem gegijzeld houdt in het Seagate Amusement Park moeten Batgirl en Robin alles op alles zetten om hem te redden zonder ten prooi te vallen aan de sinistere plannen van The Joker. Batgirl is getraind door Batman en combineert combat met ongeëvenaarde hacking vaardigheden waarmee ze haar vijanden neerhaalt, de omgeving kan manipuleren en puzzels oplost.




Reageer