The Last Airbender vanaf 30 november op DVD en Blu-ray

RDJ134 6 oktober 2010 om 20:05 uur

Oké, al waren veel fans diep teleur gesteld in The Last Airbender, deze film zal vanaf 30 november op DVD op Blu-ray verschijnen. Hebben jullie de film gezien en zo ja, wat is je mening er over. Laat het even hieronder weten.

Regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs) brengt de wonderbaarlijke reis van een onverwachte held, die het lot van de wereld in zijn hand heeft, tot leven in THE LAST AIRBENDER. Deze spannende film van Paramount Pictures en Nickelodeon Movies is gebaseerd op de waanzinnig succesvolle TV animatieserie "Avatar: The Last Airbender" en staat gepland voor release op DVD en Blu-ray voor 30 november. De film vertelt het verhaal van de vier naties: Lucht, Water, Aarde en Vuur, die verwikkeld zijn in een eeuwenoud conflict, dat alleen kan worden opgelost door de Avatar - een jongen die de macht bezit om alle vier de elementen te manipuleren.

Met een wereldwijde box office van ruim $280 miljoen behoort de film tot de top 10 familiefilms van dit jaar. Het inspirerende avontuur van THE LAST AIRBENDER bestaat uit een cast met nieuwelingen Noah Ringer (Cowboys & Aliens) als Aang, de eenzame Avatar, Dev Patel (Slumdog Millionaire), Jackson Rathbone (Twilight saga) en Nicola Peltz (Deck The Halls). De regisseurs van Raiders of the Lost Ark en Jurassic Park brengen met THE LAST AIRBENDER een spectaculaire familiefilm met bijzondere visuele effecten, exotische landschappen, magische wezens en de boodschap dat iedereen een held kan zijn.

Het verhaal:
Al bijna een eeuw voert de Vuurnatie een dodelijke strijd in een poging de naties Lucht, Water en Aarde te domineren. Gesteund door enorme legers en vernietigingswapens wist de Vuurnatie al de gehele Luchtnomadenstam uit te roeien en nu richten ze hun aandacht op de Waterstam, die zich in het noorden bevindt. Op een dag stuitten de jonge Waternomaden Katara (Nicola Peltz) en haar broer Sokka (Jackson Rathbone) op een jongetje, genaamd Aang. Wanneer blijkt dat Aang over de gave beschikt om het element lucht te besturen wordt duidelijk dat Aang niet alleen de laatste Airbender, maar ook de uitverkoren Avatar is, de enige ter wereld die alle vier elementen kan besturen. Het lot van de wereld ligt nu in de handen van Aang: alleen hij kan de balans op de wereld weer herstellen...

Reageer