Vanavond op TV / 11 februari

RDJ134 11 februari 2010 om 16:36 uur

Vanavond zal erop de diverse TV zenders weer een aantal films worden uitgezonden, en wij van Eigenwereld.nl zijn zo vriendelijk geweest om daar de selectie van te maken.

1: Om 20:30 is op RTL8 het ridder drama First Knight uit 1995 te zien, met in de hoofdrollen Sean Connery als legendarische Koning Arthur en Richard Gere als Lancelot.Het is een verhaal vol liefde, verraad en bedrog en ridders die elkaar te lijf gaan met mythologische zwaarden.



2: Mocht je nou niet van de middeleeuwse oorlogvoering zijn, dan kan je op RTL 5 om 20:30 The Kingdom (2007) checken. Deze film met in de hoofdrollen Jammie Foxx en de ooit lekkere Jennifer Garner gaat over de strijd tegen terrorisme en de spanningen tussen Amerika en de Arabische wereld. De film zit vol actie en explosies, dus een goede reden om vanavond op RTL5 af te stemmen.


3: Mocht het hele hedendaagsche terrorisme gebeuren van The Kingdom je niet aanspreken dan kan je op om 22:40 wederom RTL5 aanzetten voor de Vietnam oorlog gaan met We Were Soldiers. Daarin speelt Mel'your a asshole' Gibson de hoofdrol, en is een mix van drama en patriottisme in een mooie setting.



Oja mocht je stoned zijn of een hele slechte smaak met films hebben dan kan je nog altijd en zeer trieste Beverly Hills Cop 3 om 20:30 op Veronica kijken.

Reageer