FIFA 16 als eerste te spelen bij de Media Markt

RDJ134 14 september 2015 om 18:00 uur

Het jaarlijkse ritueel van Pro Evolution Soccer vs FIFA gaat weer van start en is het aan ons de gamers om te beslissen welke footie game de beste is. Wie voor FIFA 16 gaat, kan deze game binnenkort bij de Media Markt testen. Want Electronic Arts en Microsoft trekken met een FIFA truck het land rond, maar daar over kan je meer lezen in het onderstaande persbericht.


Microsoft en Media Markt kondigen vandaag aan dat FIFA 16 als eerste op Xbox One bij Media Markt te spelen zal zijn. Van 15 tot en met 23 september zal een truck door het land rijden om verschillende Media Markt vestigingen te bezoeken. Klanten krijgen de kans om in de truck bij de geselecteerde Media Markt vestigingen vanaf 17 september FIFA 16 een week voor de multiplatform release al te spelen op Xbox One.*

Bij geselecteerde vestigingen zal daarnaast een FIFA 16-toernooi plaatsvinden, waarbij klanten zich kunnen kwalificeren voor de finale tijdens de nachtopening bij Media Markt Den Haag op 23 september. In Den Haag zal ook een vrouwenfinale plaatsvinden. In de avond zal de winnaar van het toernooi gekroond worden en wordt de hoofdprijs, een Xbox One bundel met FIFA 16, overhandigd. De winnaar zal op 24 september ook te gast zijn bij het VIP-event in de FIFA 16 Xperience, het elfdaagse launch event dat door EA Sports, Media Markt en Microsoft wordt georganiseerd in de Kalverstraat te Amsterdam.

FIFA 16 speel je als eerste op Xbox One. Vanaf 15 september is de Xbox One bundel met FIFA 16 verkrijgbaar, waarmee je vanaf 17 september de game kunt spelen via EA Access. Met EA Access krijg je korting en eerder toegang op veel EA-games en is exclusief voor Xbox One. De bundel bevat naast een 500GB Xbox One console, de game FIFA 16, 3 FIFA Ultimate Team Loan Legends, een maand toegang tot EA Access en is verkrijgbaar gedurende de FIFA 16 Tour bij Media Markt.

Reageer