Vanavond op TV / 14 oktober

RDJ134 14 oktober 2010 om 16:13 uur

Nog één dag en dan is het eindelijk weekeinde en kunnen we op stap, achter de wijven aan of zoals ik thuis en alleen gamen en films kijken. Anyway vanavond zijn er vier leuke film waar je deze donderdag mee kan doorkomen, en de film tip voor vandaag is Jurassic Park (1993).

1: Om 20:30 is op Veronica de klassieker Jurassic Park uit 1993 te zien, en deze film moet het eigenlijk niet eens van zijn verhaal hebben. Want de CGI Dino's die dankzij de postbode en buurman van Seinfield kunnen ontsnappen spelen de hoofdrol, oja en de scene waarin een T-Rex een schijtende kerel op vreet is onvergetelijk. De film kreeg nog een aantal zeer overbodige en slechte vervolgen, die je vast de aankomende week nog voor je kiezen zal krijgen.



2: Voor wie niet zit te wachten op een groep slimme Raptors kan op RTL 7 om 20:30 kijken naar Die Hard 2 (1990). Daar in zien we Bruce Willis wederom tijdens de kerst het opnemen tegen een grote groep terroristen. Lekkere over de top actie film, die nog eens vol zit met one liners.



3: RTL 8 zend om 20:30 de komedie As Good as It Gets (1997) uit, waarin we zien hoe Jack Nicholson die schrijver is aan dwang neurose lijd, en op hond van zijn buren moet passen. De trailer zelf hier onder laat niet het beste van de film zien, maar ik kan je garanderen dat deze nog meer leuke momenten en toch nog wat diepgang heeft.



4: Tot slot kan je om 23:00 op RTL 7 kijken naar de Jean Claude van Damme film Hard Target (1993) die behoorlijk cool is, Want deze film was het Amerikaanse film debuut van John Woo, en de echte actie fans kennen deze Hong Kong legende natuurlijk wel. Het verhaal is een mooi excuus voor mooie explosies, witte duiven en slow motion actie.

Reageer