Vanavond op TV / 15 oktober

RDJ134 15 oktober 2010 om 16:15 uur

Eindelijk is het vrijdag, en kunnen we ons gaan opmaken voor een wild weekeinde, en voor het zo ver is kan je nog voor het stappen gaan kijken naar één van de vijf films op de TV. De film tip voor vanavond is het bizarre en geniale The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005).

1: 20:00 kan je op Comedy Central dus de film tip van vandaag zien, want hoe leg je een film als The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005) uit. Het is een sci-fi comedy die door de echte geeks en nerds (zoals wij) word aanbeden, dus je moet het maar gewoon kijken.



2: 20:30 kan je op RTL 5 The X Files: I Want to Believe (2008) zien, waarin Scully en Mulder samen komen om een zaak voor de FBI op te lossen, en de waarheid is nog enger dan ze ooit hadden kunnen dromen. Leuke film die de hoofdrol spelers nog even deden in cashen op hun oude fans.



3: In 2005 werd er de trieste poging gedaan om de legendarische videogame Doom te verfilmen, uiteraard flopte dit keihard en is de film ondanks 'The Rock' niet meer te redden. Want zo te zien ging het budget op aan de scène met de BFG (Big Fucking Gun) en het stukje waar de film CGI in FPS gaat. Lekkere B film die je moet kijken met een grote bak popcorn op je schoot.



4: Als afsluiter voor het stappen kan je om 23:50 op SBS de film actie film Surviving the Game (1994) zien. Hierin zien we hoe de Amerikaanse Rapper Ice-T word opgejaagd door oa Rutger Hauer, Gary Busey aka Uncle Gary en Omar uit Scarfarce. Lekkere jaren 90 actie film, en prima geschikt voor de vrijdag avond.

Reageer