Hoe tem je een draak datum en extra's bekend

RDJ134 14 oktober 2010 om 18:52 uur

Zoals je in het onderstaande persbericht kan lezen zal op 17 november de film Hoe tem je een Draak (beter bekend als How to train you dragon) uitkomen op DVD en Blu-Ray. Daarbij zal ook de korte film De legende van de Botbreker (ffs wie vertaald deze shit??) staan. Hopelijk kan je de film ook gewoon in het Engels bekijken want flicks en games klinken in het Nederlands voor een kerel van mijn leeftijd altijd erg tenenkrommende.

Ter gelegenheid van de DVD en Blu-ray release van DreamWorks film HOE TEM JE EEN DRAAK is een geheel nieuw avontuur ontwikkeld: DE LEGENDE VAN DE BOTBREKER. In dit 12 minuten durende drakenavontuur gaan Hikkie en zijn vrienden de strijd aan met de legendarische Botbreker. Deze spannende film staat als bonus op de special edition DVD en Blu-ray/DVD Combo van HOE TEM JE EEN DRAAK die op 17 november verschijnt.

In de nieuwe film DE LEGENDE VAN DE BOTBREKER beleven de hoofdfiguren uit HOE TEM JE EEN DRAAK een splinternieuw drakenavontuur. Op een dag vertelt Vikingstrijder Rochel aan Hikkie en zijn Vikingvrienden over de legende van de Botbreker. De Botbreker zou altijd op zoek zijn naar botten... Hikkie en zijn vrienden geloven Rochel niet en met z'n allen besluiten ze op onderzoek te gaan en een plan te smeden om het schuwe schepsel te vangen. Zou de Botbreker echt bestaan...of is hij een verzinsel van Rochel?

DE LEGENDE VAN DE BOTBREKER staat als bonus op de Blu-ray/DVD Combo van HOE TEM JE EEN DRAAK. Naast dit spannende avontuur bevat de special edition DVD en de Blu-ray/DVD Combo meer bijzonder bonusmateriaal, zoals een trivia over draken, een Viking persoonlijkheidstest, kun je leren hoe je de draak Tandloos kunt tekenen en hoe je 3D draken kunt bouwen.

HOE TEM JE EEN DRAAK is de spannende avonturenfilm over Hikkie, een jonge Viking. Hikkie woont op het eiland Berk, waar drakengevechten aan de orde van de dag zijn. Hikkie moet bewijzen dat hij een waardig opvolger is voor zijn vader, het stamhoofd, door de strijd aan te gaan met een draak. Maar in plaats van te vechten sluit hij vriendschap met een gewonde draak. Een vriendschap die de wereld op zijn kop zet.....

Reageer