World of Tanks komt eindelijk naar de PlayStation 4 toe

RDJ134 13 januari 2016 om 23:00 uur

Hoewel World of Tanks niet mijn cup of tea is, is het een zeer leuke titel die ook nog eens heel erg verslavend is. Nu was deze al een tijdje op de Xbox One verkrijgbaar en vroegen de PlayStation 4 spelers zich af wanneer ze konden gaan rond tuften in hun knutsel tankje. Maar het wachten is over want op 19 januari verschijn deze titel op de new gen Sony Console. Dit komt uiteraard met de nodige extra's en daar over meer in het onderstaande persbericht.


Het lange wachten is bijna voorbij voor alle tank commandanten op de PlayStation®4! Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat World of Tanks op 19 januari haar game zal lanceren.

De PlayStation®4 versie krijgt volledige DUALSHOCK®4 ondersteuning, Share Play en PlayStation® Vita Remote Play. Zelfs de controls worden aangepast voor een optimale multiplayer ervaring. Ook biedt de game Platinum trofeeën en zijn er vier verschillende Founder's Packs met diverse Premium in-game content in de PlayStation®Store. Spelers die voor 31 januari de game spelen krijgen ook een "T1E6-PS" tank met exclusieve camouflage.

Reageer