Nieuws: The Elder Scrolls Online: Introduction to Thieves Guild

Geschreven door RDJ134 op 28 januari 2016 om 17:36 uur

Wie een beetje handig is met zoeken op het internet of naar Budgetgaming gaat, weet dat je The Elder Scrolls Online voor een mooi prijsje op de kop kan tikken. Eind maart krijgt de PC versie en de bekende consoles nieuwe DLC en wat deze precies inhoud kan je hier onder lezen en bekijken.


Bijkomende DLC Details:

Nieuwe Story Content
Bescherm de Thieves Guild in Abah's Landing wanneer die belegerd wordt door de huurlingen van the Iron Wheel. Na een roof die fout afliep zal the Iron Wheel er alles aan doen om the Guild te vernietigen. De nieuwe DLC bevat uren nieuwe gameplay terwijl je je verliest in het ontrafelen van het geheim van the Iron Wheel.

Nieuwe Criminele Activiteiten
Thieves Guild opdrachten zullen je naar alle hoeken van Tamriel brengen terwijl je betrokken wordt - en voordeel haalt - uit criminele activiteiten zoals stelen, plunderen en zakenrollen. Overvallen - een nieuw type opdrachten - zullen je skills als dief verder aanscherpen. Je zult je stealth kwaliteiten moeten gebruiken om binnen te sluipen in opslagplaatsen en huizen in Abah's landing, om handelaars en burgers te ontdoen van hun waardevol goed.
Let op voor de wachters!

Nieuwe 12-Player Trial
In de Normal en Veteran moeilijkheidsgraad, zal the Maw of Lorkhaj 12-Player Trial zowel je bondgenoten als je moed testen. Breek door de poorten van een een oud Khajiiti schrijn en kom oog in oog te staan met de legers van Namiira, volledig met nieuwe meedogenloze vijanden, verschrikkelijke bazen en een weelde aan schatten uit de dieptes van Oblivion.

Nieuwe Skill Line
Wil je je character nog beter maken? De Thieves Guid in Abahr's Landing zal je nieuwe skills aanleren terwijl je je opwerkt in de organisatie.

Thieves Guild-Exclusieve Rewards & Items
Verdien nieuwe items via in-game quests en bekijk nieuwe Thieves Guild items die binnenkort beschikbaar zijn in de Crown Store.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van The Elder Scrolls Online Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief